Bez boda u Sinju

Igračice Don Bosca izgubile su na prvom gostovanju u sezoni.

U 2. kolu Prve hrvatske lige igračice Sinja uvjerljivo su slavile s 3:0 (25:22, 25:22, 25:16).

Uoči početka utakmice predsjednici dvaju klubova Ivica Zorica i Luka Hudinčec prigodno su razmijenili darove prisjetivši se prvih prijateljskih utakmica kada su oba kluba bila još u povojima.

Bilo je jasno da će Sinjanke kao novopridošle u Prvu ligu željeti dokazati da tu nisu slučajno. S druge strane igračice don Bosca nisu im mnogo otežale posao.

Prvi i drugi set završili su identičnim rezultatom, a sličan je bio i tijek igre. OK Sinj je držao prednost od 5-6 poena, naše igračice su to polako stizale, na kraju izjednačile oba puta na 21:21 i onda u završnici pogriješile i ispustile priliku za set.

U trećem setu su odbojkašice Don Bosca vodile 11:9 no s nekoliko uzastopnih poena domaće igračice odlaze u vodstvo i tu je bilo vidljivo da će utakmica brzo završiti.

Sigurno je našim igračicama jasno da neće biti lagane utakmice u ovoj sezoni. Za svaku pobjedu, svaki bod trebat će pružiti dobru igru. Priliku za to imaju već sljedeće subote kada im dolazi OK Drenova, iskusnija i jača nego li je to bila prošle sezone.

Nakon 2. kola vodeći su OK Karlovac i ŽOK Osijek II s maksimalnih 6 bodova. OK Don Bosco je 7. s tri osvojena boda, koliko ima i OK Drenova na 6. mjestu.

Fotografije s gostovanja u Sinju pogledajte ovdje.