Pobjeda u finalu Kupa Zagreba

Prva utakmica za bilo koju od naših ekipa nakon više od pola godine.

Naše seniorke savladale su OK Medveščak u finalu Kupa Zagreba rezultatom 3:0 (25:5, 25:13, 25:15).
Bitno je istaknuti da se prva utakmica igrala nakon što su obje ekipe odradile možda načudnije pripreme do sada s obzirom na nemogućnost korištenja školskih športskih dvorana zbog pandemije.
Utakmica sama po sebi dobro je poslužila da obje ekipe napokon odigraju utakmicu u dvorani. Naše igračice posljednji put su igrale prije više od šest mjeseci.
Naše igračice ušle su u susret kao favoriti i to potvrdile sigurnom pobjedom. Trenerica Iva Padovan dala je priliku svim igračicama koje su kontrolirale utakmica većim tijekom. Početak drugog seta donio je opušteniju igru no sa serijom 19:2 igračice Don Bosca su i taj set lagano privele u svoju korist.
Utakmica se naravno igrala bez gledatelja i uz poštivanje svih epidemiloških mjera. Po prvi puta smo mogli vidjeti kako je to kada igračice ne pružaju ruku jedna drugoj već se pozdravljaju mahanjem i čestitaju pljeskanjem.
Don Bosco natjecanje će nastaviti u Kupu Regije Sjever gdje će pokušati doći do Kupa Hrvatske. U četvrtfinalu su naše igračice slobodne. Potom će na gostovanje pobjedniku susreta OK Kaštel (Pribislavec) – OK Nebo (Zaprešić).