Repriza rezultata 2:3

S dva minimalna poraza naše odbojkašice su pale na peto mjesto.

U 10. kolu Prve hrvatske lige naše odbojkašice na domaćem su terenu izgubile od OK Zadar s 2:3 (21:25,19:25,25:8,25:17,13:15).

U prva dva seta naše igračice neobjašnjivo su loše igrale i brzo se našle na rubu poraza.

U sljedeća dva seta gledali smo potpuno drugačiju sliku. U dresovima Don Bosca kao da su se našle neke nove igračice.

U trećem setu ostavile su suparnice na tek osam poena. Zadrankama kao da nije bilo jasno što se događa. Igrale su dobro i osvojile prva dva seta, a sada se nije ništa bitno promijenilo u njihovoj igri no poene osvajaju na kapaljku.

U četvrtom setu je razlika također bila velika no naše igračice malo su popustile pri kraju setu tako da su gošće stigle do 17 poena.

Peti set je počeo dobro za naše. Povele su 6:2. I stale. Gošće su s pet uzastopnih poena povele i brzo se odvojile na 2, 3 poena razlike. Naše igračice su stigle na poen zaostatka. U konačnici je nedostajalo i malo sreće. Jedna naša lopta je plesala oko cijevi ispod krova dvorane i dodirnula jednu od cijevi, a jedna lopta zadranki u svom plesu nije dirala cijev i gošćama je pripala pobjeda kojom su itekako mogle biti zadovoljne.

Sličan scenarij odigrao se u Puli gdje su naše odbojkašice gostovale u 11. kolu.

Nakon pet setova s 3:2 (13:25, 16:25, 26:24, 25:21, 15:9) je slavio domaći OK Veli Vrh.

U ovu utakmicu naše igračice ušle su odlučno i uvjerljivo dobile prva dva seta. Činilo se da im domaće igračice nemaju čime parirati.

U trećem setu naše su malo popustile, dovoljno da suparnice uvedu setu u neizvjesnu završnicu u kojoj su slavile 26:24.

Raspoloženje u ekipama se potpuno okrenulo i OK Veli Vrh je na kraju osvajanjem četvrtog i petog seta stigao do dva boda.

S dva minimalna poraza naše odbojkašice su pale na peto mjesto s 18 bodova. Četvrtu poziciju sada zauzima Dubrovnik s 20 bodova. Prvi je OK Dinamo s 31 bodom, slijedi HAOK Mladost 2 s 28 bodova, dok OK Zadar na trećem mjestu ima 22 boda.